27 appartementen aan het Ringovenpark

Genieten van ruimte en groen, vlakbij het dorpscentrum. In een duurzaam en riant appartement. Schrijf je in voor toekomstige ontwikkelingen.

Duurzame woningen Panningen

Ruime, duurzame appartementen

Uitzicht op de toekomst

In jouw duurzame appartement heb je alles in huis voor wat het leven in petto heeft. Laat de toekomst maar beginnen!

Sla de deuren open naar je riante balkon of je dakterras en kijk uit over het park… Er zijn slechtere manieren om je dag te beginnen! Geniet van eigentijds comfort in je heerlijk ruime en lichte appartement. Altijd aangenaam op temperatuur, zeer energiezuinig en uiteraard gasloos. En je al dan niet elektrische auto, die parkeer je gewoon onder het complex in de parkeergarage.

Wonen in het Ringovenpark

Rust, groen en ruimte

Vroeger werden hier bakstenen gebakken, maar nu is het Ringovenpark een aantrekkelijke woonomgeving, waar toekomst en verleden elkaar ontmoeten. Een levendig, groen gebied, om te wonen, werken en te ontspannen.

Hof van Panningen ligt in een open, parkachtige woonomgeving, tegen het dorpshart aan. Dat is dus genieten van het gemak van alle voorzieningen naast de deur, en tegelijk de rust van wonen in het groen. Kern van het gebied is industrieel rijksmonument de Ringoven, tegenwoordig een multifunctionele ontmoetingsplaats met onder meer een atelier en een restaurant.

“Wonen in een groene setting, tegen het dorpshart aan”

Hof van Panningen —
27 nieuwbouw appartementen in Panningen.
Het grootste dorp in de gemeente Peel en Maas.

beeldmerk-hvp.svg

Wonen in Panningen

Het hele leven naast de deur

Even naar de supermarkt, een hapje eten buiten de deur, naar de bioscoop of een frisse neus halen in het bos? In Panningen kan het allemaal gewoon naast de deur.

Panningen en het naastgelegen Helden hebben een hoog voorzieningenniveau, met een breed aanbod van winkels, scholen, horeca, zorgvoorzieningen, sportscholen, verenigingen en bijvoorbeeld theater/bioscoop DOK6. En toch wandel of fiets je hier ook zo door de natuur. Zoals in de Heldense bossen met de typische stuifduinen of in het uitgestrekte Nationaal Park De Grote Peel. Toch liever even de stad in? In een kwartier ben je Weert en in pakweg 25 minuten in Roermond of Venlo.

Meer informatie over Panningen? Bezoek eens thuisinpanningen.nl

thuisinpanningen.nl

USP's van Panningen

Zo maakt Hof van Panningen jou het hof

  • Ruime, lichte appartementen met groot balkon of dakterras.
  • Duurzaam wonen: verminder je impact op het milieu en bespaar op energiekosten.
  • Fraai gelegen in een groene, parkachtige omgeving.
  • Op steenworp afstand van het dorpshart met alle voorzieningen.
  • Eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

Blijf op de hoogte

In Ringovenpark gaan de ontwikkelingen door! De totstandkoming van een nieuw complex is in volle gang. Schrijf je hier in als geïnteresseerde.